Nu a existat, până la acest moment, un proiect de infrastructură care să fi primit mai multă susţinere din partea tuturor formaţiunilor politice din Iaşi decât Autostrada Iaşi – Tg. Mureş. Însă, niciodată reprezentanţii eşichierului politic nu s-au unit pentru a-l susţine cu toată forţa, într-o singură voce.

De aceea, este momentul ca noi, parlamentarii de Iaşi, indiferent de culoarea şi de orgoliile politice, să ne unim şi să facem front comun în jurul celui mai important proiect de infrastructură din Regiunea Moldovei.
Autostrada Iaşi – Tg. Mureş reprezintă şansa reală de revitalizare a judeţului Iaşi şi a întregii Regiuni a Moldovei, o investiţie strategică care are posibilitatea să facă istorie, devenind puntea de legătură, după sute de ani,
dintre Moldova şi Ardeal.

Chiar dacă ieşenii sunt cei care doresc să se concretizeze acest proiect, autostrada leagă sufletele a aproape 2,5 milioane de români şi oferă şansa unei noi  perspective de viitor la peste 40 de localităţi din patru mari judeţe ale României, pline de istorie şi de dorinţă de dezvoltare.

Indiferent de efortul pe care fiecare dintre noi îl va depune pentru concretizarea acestui proiect, este nevoie de forţa tuturor parlamentarilor de Iaşi pentru ca Autostrada Iaşi – Tg. Mureş să devină realitate.
           Acest memoriu stă mărturie importanţei pe care parlamentarii o acordă celui mai important proiect de dezvoltare al judeţului Iaşi.

Fiecare semnătură reprezintă o dovadă a încrederii pe care Grupul parlamentar de la Iaşi o are în propriile sale forţe.

Trebuie să arătăm ieşenilor că îi reprezentăm în Parlamentul României aşa cum merită şi că am făcut tot ce ne-a stat în putere pentru ca acest proiect să se concretizeze!


            Demarăm împreună cel mai important demers pentru susţinerea Autostrăzii Iaşi – Tg. Mureş!

 

 

Autostrada Iasi - Tg. Mures#1

Comentarii

Adauga opinie

* Nume:
* Email:
* Opinie:
* Imagine verificare:
Security Code
Imagine noua
* campuri obligatorii
Știri din România reală
Noii miniştri din guvernul Grindeanu, validaţi de preşedinte
Preşedintele Iohannis a semnat joi decretele de numire ale noilor miniştri din guvernul Grindeanu, ceremonia de depunere (...)
Dragnea: Am refuzat să supun la vot excluderea lui Chirica. Ar fi trecut cu majoritate zdrobitoare
Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, miercuri, că a refuzat să supună votului CExN excluderea lui Mihai Chirica, el (...)
Fostul judecător CCR Tudorel Toader, favorit pentru Ministerul Justiţiei. Propunerea a fost făcută de Tăriceanu
Fostul judecător al Curţii Constituţionale, Tudorel Toader, este favorit pentru ocuparea postului de ministru al Justiţiei, (...)
Primele mărturii de la cei care au decis să aplice split TVA: Este haos! Este o pierdere de timp inutilă
Primele mărturii de la cei care au decis să aplice split TVA arată că sunt necesare resurse suplimentare semnificative (...)
Bugetul Camerei Deputaţilor pe anul 2018 intră, miercuri, în sesiunea de vot final a plenului
 Deputaţii îşi votează, miercuri, bugetul pentru anul viitor, proiectul adoptat luni pe articole de către (...)
Sondaj
CONTACT RAPID
Trimite un mesaj rapid direct deputatului Petru Movilă