Dan Carlan ne-a aratat ieri cum vointa Prefecturii Iasi este clar orientata catre PSD. Rastalmacind cum a vrut dumnealui o decizie a unei instante de judecata si pus la zid chiar de catre Curtea de Apel, prefectul ne demonstreaza ce inseamna sa fii impartial si apolitic, dar pro PSD      

                                                                 .                
Modul in care prefectul trateaza situatiile in care se afla primarul Gheorghe Nichita si presedintele CJ Iasi, Cristian Adomnitei, ne dovedeste reaua credinta cu care acesta actioneaza, protejand in mod vadit PSDul si pe Nichita.

Ne asteptam ca aceeasi operativitate de care a dat dovada in cazul lui Adomnitei sa existe si in momentul in care va veni comunicarea deciziei in privinta lui Gheorghe Nichita. Surprinzator este si faptul ca in acest caz, prefectul s-a mobilizat in mai putin de 24 de ore, in timp ce la Tansa si la Cozmesti se asteapta o decizie din partea sa, pentru organizarea unor noi alegeri locale, de cateva luni de zile.

Indiferent de argumentele care au stat la baza dorintei prefectului de a-l suspenda pe Cristian Adomnitei, aceeasi masura trebuie luata si in cazul lui Gherghe Nichita. Preferintele personale si politice ale prefectului  nu au ce sa caute in aceasta situatie din care iesenii vor iesi doar pierzatori. In cazul in care acesta considera ca nu-si poate exercita atributiile de prefect si nu-si poate calca pe suflet pentru a semna suspendarea lui Gheorghe Nichita, se impune demisia lui Dan Carlan.

 

Dan Carlan, demisia!#1

Comentarii

Adauga opinie

* Nume:
* Email:
* Opinie:
* Imagine verificare:
Security Code
Imagine noua
* campuri obligatorii
Știri din România reală
Noii miniştri din guvernul Grindeanu, validaţi de preşedinte
Preşedintele Iohannis a semnat joi decretele de numire ale noilor miniştri din guvernul Grindeanu, ceremonia de depunere (...)
Dragnea: Am refuzat să supun la vot excluderea lui Chirica. Ar fi trecut cu majoritate zdrobitoare
Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, miercuri, că a refuzat să supună votului CExN excluderea lui Mihai Chirica, el (...)
Fostul judecător CCR Tudorel Toader, favorit pentru Ministerul Justiţiei. Propunerea a fost făcută de Tăriceanu
Fostul judecător al Curţii Constituţionale, Tudorel Toader, este favorit pentru ocuparea postului de ministru al Justiţiei, (...)
NATO: Criza sanitară nu trebuie să se transforme într-o criză de securitate
 NATO trebuie să evite ca criza sanitară provocată de COVID-19 să pună în pericol securitatea aliaţilor (...)
Gadgeturi pentru noua lume a coronavirusului! IT-știi români vor să ușureze munca medicilor
 De la producători de mobilă până la dezvoltatori de software AI, companiile din întreaga lume își (...)
Sondaj