Deputatul ieșean Petru Movilă a vorbit despre modul în care membrii PMP vor trata problemele actuale din Guvern. Acesta a menționat că indiferent de cine este propus pentru funcția de premier, parlamentarii PMP vor vota pentru a stopa criza guvernamentală.

 
„Şi eu şi colegii mei parlamentari din PMP am anunţat încă de la început crizei guvernamentale că vom vota fără rezervă noul Guvern al României. Am spus acest lucru având un argument fundamental: România trebuie guvernată de un Guvern care să funcţioneze şi să poată decide în totalitatea atribuţiilor constituţionale, legale. Am argumentat şi prin faptul că această epidemie generată de coronavirus, nu are nici o desfăşurare logică, cuantificabila. În această perioadă, celelalte partide, discutau despre putere, despre cine a furat sau a greşit mai mult, despre Cîțu şi Teodorovici, despre cum să prelungească mai mult criză guvernamentală.
 
 
PMP-ul a fost prezent în sala cu toţi parlamentarii la investirea Guvernului Orban 2. Vom fi şi la investirea Guvernului Cîțu. Mai presus decât lupta pentru putere, trebuie să fie țara şi oamenii. Măsurile excepţionale luate zilele acestea de către Guvern, extinderea rapidă a epidemiei, numărul mare de oameni decedaţi în multe țari, numărul mare de persoane contaminatedi din România, se pare că le da minte multor politicieni care au anunţat că vor vota un guvern pentru țara şi pentru oameni. Sigur, mintea cea de pe urmă e binevenită. PMP sigur va fi acolo, în Parlament şi va vota pentru români.”, a declarat Petru Movilă.
Deputatul ieșean, Petru Movilă: „PMP sigur va fi acolo, în Parlament şi va vota pentru români”#1

Comentarii

Adauga opinie

* Nume:
* Email:
* Opinie:
* Imagine verificare:
Security Code
Imagine noua
* campuri obligatorii
Știri din România reală
Noii miniştri din guvernul Grindeanu, validaţi de preşedinte
Preşedintele Iohannis a semnat joi decretele de numire ale noilor miniştri din guvernul Grindeanu, ceremonia de depunere (...)
Dragnea: Am refuzat să supun la vot excluderea lui Chirica. Ar fi trecut cu majoritate zdrobitoare
Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, miercuri, că a refuzat să supună votului CExN excluderea lui Mihai Chirica, el (...)
Fostul judecător CCR Tudorel Toader, favorit pentru Ministerul Justiţiei. Propunerea a fost făcută de Tăriceanu
Fostul judecător al Curţii Constituţionale, Tudorel Toader, este favorit pentru ocuparea postului de ministru al Justiţiei, (...)
NATO: Criza sanitară nu trebuie să se transforme într-o criză de securitate
 NATO trebuie să evite ca criza sanitară provocată de COVID-19 să pună în pericol securitatea aliaţilor (...)
Gadgeturi pentru noua lume a coronavirusului! IT-știi români vor să ușureze munca medicilor
 De la producători de mobilă până la dezvoltatori de software AI, companiile din întreaga lume își (...)
Sondaj