Apreciez entuziasmul domnului primar Mihai Chirica care a divulgat deja o parte din acţiunile şi evenimentele pe care i le-am propus pentru susţinerea Autostrăzii Iaşi – Tg. Mureş. Aşa cum am anunţat încă de acum o săptămână, în cadrul unei emisiuni la un post de televiziune local, dorim să adunăm cât mai multe semnături pentru susţinerea proiectului de lege pe care l-am depus la Camera Deputaţilor de la toţi românii, cu precădere de la cei din Regiunea de Nord-Est şi judeţele Mureş, Harghita şi Covasna.

În cursul săptămânii trecute am avut o serie de întâlniri cu deputatul Costel Alexe, cu primarul Mihai Chirica, cu sindicate, patronate, Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi şi nu numai, pentru a demara o campanie de strângere de semnături pentru autostradă. Ne-am propus să ne unim forţele pentru acest proiect, indiferent de culoarea politică şi de divergențele de până acum. În cursul săptămânii viitoare vom oficializa campania, voi activa site-ul de unde se poată descărca tabelul de semnături şi voi prezenta programul pe care l-am pregătit, de acţiuni şi evenimente.

Am iniţiat acest proiect pentru că autostrada Iaşi – Tg. Mureş este proiectul tuturor, fie că vorbim despre politicieni, oameni de afaceri, angajaţi ai medului privat, funcţionari publici, universitari, şomeri, tineri, pensionari, etc. De noi depinde ca Guvernul să urgenteze construirea autostrăzii. a declarat deputatul Petru Movila

Deputatul Petru Movila demareaza proiectul pentru strangere de semnaturi pentru autostrada Iasi -  Tg. Mures#1

Comentarii

Adauga opinie

* Nume:
* Email:
* Opinie:
* Imagine verificare:
Security Code
Imagine noua
* campuri obligatorii
Știri din România reală
Noii miniştri din guvernul Grindeanu, validaţi de preşedinte
Preşedintele Iohannis a semnat joi decretele de numire ale noilor miniştri din guvernul Grindeanu, ceremonia de depunere (...)
Dragnea: Am refuzat să supun la vot excluderea lui Chirica. Ar fi trecut cu majoritate zdrobitoare
Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, miercuri, că a refuzat să supună votului CExN excluderea lui Mihai Chirica, el (...)
Fostul judecător CCR Tudorel Toader, favorit pentru Ministerul Justiţiei. Propunerea a fost făcută de Tăriceanu
Fostul judecător al Curţii Constituţionale, Tudorel Toader, este favorit pentru ocuparea postului de ministru al Justiţiei, (...)
Primele mărturii de la cei care au decis să aplice split TVA: Este haos! Este o pierdere de timp inutilă
Primele mărturii de la cei care au decis să aplice split TVA arată că sunt necesare resurse suplimentare semnificative (...)
Bugetul Camerei Deputaţilor pe anul 2018 intră, miercuri, în sesiunea de vot final a plenului
 Deputaţii îşi votează, miercuri, bugetul pentru anul viitor, proiectul adoptat luni pe articole de către (...)
Sondaj
CONTACT RAPID
Trimite un mesaj rapid direct deputatului Petru Movilă