Apreciez entuziasmul domnului primar Mihai Chirica care a divulgat deja o parte din acţiunile şi evenimentele pe care i le-am propus pentru susţinerea Autostrăzii Iaşi – Tg. Mureş. Aşa cum am anunţat încă de acum o săptămână, în cadrul unei emisiuni la un post de televiziune local, dorim să adunăm cât mai multe semnături pentru susţinerea proiectului de lege pe care l-am depus la Camera Deputaţilor de la toţi românii, cu precădere de la cei din Regiunea de Nord-Est şi judeţele Mureş, Harghita şi Covasna.

În cursul săptămânii trecute am avut o serie de întâlniri cu deputatul Costel Alexe, cu primarul Mihai Chirica, cu sindicate, patronate, Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi şi nu numai, pentru a demara o campanie de strângere de semnături pentru autostradă. Ne-am propus să ne unim forţele pentru acest proiect, indiferent de culoarea politică şi de divergențele de până acum. În cursul săptămânii viitoare vom oficializa campania, voi activa site-ul de unde se poată descărca tabelul de semnături şi voi prezenta programul pe care l-am pregătit, de acţiuni şi evenimente.

Am iniţiat acest proiect pentru că autostrada Iaşi – Tg. Mureş este proiectul tuturor, fie că vorbim despre politicieni, oameni de afaceri, angajaţi ai medului privat, funcţionari publici, universitari, şomeri, tineri, pensionari, etc. De noi depinde ca Guvernul să urgenteze construirea autostrăzii. a declarat deputatul Petru Movila

Deputatul Petru Movila demareaza proiectul pentru strangere de semnaturi pentru autostrada Iasi -  Tg. Mures#1

Comentarii

Adauga opinie

* Nume:
* Email:
* Opinie:
* Imagine verificare:
Security Code
Imagine noua
* campuri obligatorii
Știri din România reală
Noii miniştri din guvernul Grindeanu, validaţi de preşedinte
Preşedintele Iohannis a semnat joi decretele de numire ale noilor miniştri din guvernul Grindeanu, ceremonia de depunere (...)
Dragnea: Am refuzat să supun la vot excluderea lui Chirica. Ar fi trecut cu majoritate zdrobitoare
Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, miercuri, că a refuzat să supună votului CExN excluderea lui Mihai Chirica, el (...)
Fostul judecător CCR Tudorel Toader, favorit pentru Ministerul Justiţiei. Propunerea a fost făcută de Tăriceanu
Fostul judecător al Curţii Constituţionale, Tudorel Toader, este favorit pentru ocuparea postului de ministru al Justiţiei, (...)
Grevă de avertisment a profesorilor din Iaşi. Aproape 5.000 de profesori au aderat la protest. Cum decurg orele de curs din şcoli
 Aproape 5.000 de profesori afiliaţi la Uniunea Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar (...)
Dragnea i-ar fi cerut lui Grindeanu să-şi dea demisia, dar prim-ministrul ar fi refuzat
 Liviu Dragnea s-ar fi întâlnit luni seara, la sediul PSD din Băneasa, cu premierul Sorin Grindeanu, după (...)
Sondaj
CONTACT RAPID
Trimite un mesaj rapid direct deputatului Petru Movilă