Bilanţul Guvernului Dăncilă pentru Iaşi este unul simplu: zero. Deputatul Petru Movilă, preşedintele PMP Iaşi, atrage atenţia asupra faptului că indiferent de numele premierului, în ultimii doi ani, în judeţul Iaşi nu s-a întâmplat absolut nimic pozitiv. ʺAm avut şase luni câte un guvern. Când Grindeanu şi Tudose şi-au făcut bilanţurile, în cel mai scurt timp au dispărut din peisaj, remaniaţi de propriul lor şef. Doamna Dăncilă a reuşit să citească de pe prompter câteva cifre statistice. Ce pot să spun după cele şase luni ale actualului guvern este că indiferent de cum îl cheamă pe prim-ministru, la Iaşi tot nimic nu se întâmplă. Autostradă nu, şosea de centură nu, spitale de urgenţă doar pe hârtie, fără nicio rezolvare concretă, promisiuni pentru o clădire nouă a Operei, când până acum nu s-au alocat decât bani pentru semi-subzistenţăʺ, a explicat deputatul Petru Movilă.

Tot ca o mare nereuşită a Guvernului PSD pentru Iaşi este şi clinica de arşi din cadrul Spitalului Sf. Spiridon. Declaraţiile făcute de ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, arată că nu se prefigurează prea curând finalizarea Clinicii de chirurgie plastică, reparatorie şi arşi. ʺDoamna ministru a vorbit ca un turist în propria ţară, spunând că nu se pot trata decât şase arşi în cazul în care România se va confrunta cu un nou Colectiv.  Este treaba ministerului să facă în aşa fel încât sistemul nostru medical să nu mai dea aceleaşi rateuri ca în 2015. Una din priorităţile PSD de după incident a fost reabilitarea a trei clinici pentru arşi din ţară. După trei ani de promisiuni, clinica de la Iaşi nu are nici 20% din aparatura necesară. Ar fi bine ca PSD să mai lase propriile interese deoparte şi să se mai şi apuce de guvernatʺ, a completat deputatul.

 

Guvernul PSD, vizitator în propria ţară#1

Comentarii

Adauga opinie

* Nume:
* Email:
* Opinie:
* Imagine verificare:
Security Code
Imagine noua
* campuri obligatorii
Știri din România reală
Noii miniştri din guvernul Grindeanu, validaţi de preşedinte
Preşedintele Iohannis a semnat joi decretele de numire ale noilor miniştri din guvernul Grindeanu, ceremonia de depunere (...)
Dragnea: Am refuzat să supun la vot excluderea lui Chirica. Ar fi trecut cu majoritate zdrobitoare
Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, miercuri, că a refuzat să supună votului CExN excluderea lui Mihai Chirica, el (...)
Fostul judecător CCR Tudorel Toader, favorit pentru Ministerul Justiţiei. Propunerea a fost făcută de Tăriceanu
Fostul judecător al Curţii Constituţionale, Tudorel Toader, este favorit pentru ocuparea postului de ministru al Justiţiei, (...)
Primele mărturii de la cei care au decis să aplice split TVA: Este haos! Este o pierdere de timp inutilă
Primele mărturii de la cei care au decis să aplice split TVA arată că sunt necesare resurse suplimentare semnificative (...)
Bugetul Camerei Deputaţilor pe anul 2018 intră, miercuri, în sesiunea de vot final a plenului
 Deputaţii îşi votează, miercuri, bugetul pentru anul viitor, proiectul adoptat luni pe articole de către (...)
Sondaj
CONTACT RAPID
Trimite un mesaj rapid direct deputatului Petru Movilă