Luni, 31 martie, deputatul Petru Movila s-a intalnit cu vicepresedinti de raioane, secretari de raioane, sefi de servicii de invatamant, cultura, sociale din Republica Moldova.

Reprezentantii administratiei locale din tara vecina sunt prezenti la Iasi la cursuri de training organizate in municipiul nostru, pregatire in vederea accesarii de finantari in spatiul transfrontalier. „Este vorba despre etapa in care sunt pregatiti formatorii. Acestia, la randul lor, vor trebui sa formeze specialisti in raioanele din care fac parte. Ii asigur pe toti de intregul meu sprijin in ceea ce priveste promovarea proiectelor transfrontaliere. De altfel, cateva proiecte sunt deja in derulare”, a declarat deputatul PD-L Petru Movila.

Cea de a doua serie de reprezentanti ai administratiei locale moldovene sunt asteptati sa soseasca la Iasi miercuri, 2 aprilie.

Intalnire cu reprezentanti ai administratiei locale din Republica Moldova#1

Comentarii

Adauga opinie

* Nume:
* Email:
* Opinie:
* Imagine verificare:
Security Code
Imagine noua
* campuri obligatorii
Știri din România reală
Noii miniştri din guvernul Grindeanu, validaţi de preşedinte
Preşedintele Iohannis a semnat joi decretele de numire ale noilor miniştri din guvernul Grindeanu, ceremonia de depunere (...)
Dragnea: Am refuzat să supun la vot excluderea lui Chirica. Ar fi trecut cu majoritate zdrobitoare
Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, miercuri, că a refuzat să supună votului CExN excluderea lui Mihai Chirica, el (...)
Fostul judecător CCR Tudorel Toader, favorit pentru Ministerul Justiţiei. Propunerea a fost făcută de Tăriceanu
Fostul judecător al Curţii Constituţionale, Tudorel Toader, este favorit pentru ocuparea postului de ministru al Justiţiei, (...)
Grevă de avertisment a profesorilor din Iaşi. Aproape 5.000 de profesori au aderat la protest. Cum decurg orele de curs din şcoli
 Aproape 5.000 de profesori afiliaţi la Uniunea Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar (...)
Dragnea i-ar fi cerut lui Grindeanu să-şi dea demisia, dar prim-ministrul ar fi refuzat
 Liviu Dragnea s-ar fi întâlnit luni seara, la sediul PSD din Băneasa, cu premierul Sorin Grindeanu, după (...)
Sondaj
CONTACT RAPID
Trimite un mesaj rapid direct deputatului Petru Movilă