Luni, 31 martie, deputatul Petru Movila s-a intalnit cu vicepresedinti de raioane, secretari de raioane, sefi de servicii de invatamant, cultura, sociale din Republica Moldova.

Reprezentantii administratiei locale din tara vecina sunt prezenti la Iasi la cursuri de training organizate in municipiul nostru, pregatire in vederea accesarii de finantari in spatiul transfrontalier. „Este vorba despre etapa in care sunt pregatiti formatorii. Acestia, la randul lor, vor trebui sa formeze specialisti in raioanele din care fac parte. Ii asigur pe toti de intregul meu sprijin in ceea ce priveste promovarea proiectelor transfrontaliere. De altfel, cateva proiecte sunt deja in derulare”, a declarat deputatul PD-L Petru Movila.

Cea de a doua serie de reprezentanti ai administratiei locale moldovene sunt asteptati sa soseasca la Iasi miercuri, 2 aprilie.

Intalnire cu reprezentanti ai administratiei locale din Republica Moldova#1

Comentarii

Adauga opinie

* Nume:
* Email:
* Opinie:
* Imagine verificare:
Security Code
Imagine noua
* campuri obligatorii
Știri din România reală
Noii miniştri din guvernul Grindeanu, validaţi de preşedinte
Preşedintele Iohannis a semnat joi decretele de numire ale noilor miniştri din guvernul Grindeanu, ceremonia de depunere (...)
Dragnea: Am refuzat să supun la vot excluderea lui Chirica. Ar fi trecut cu majoritate zdrobitoare
Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, miercuri, că a refuzat să supună votului CExN excluderea lui Mihai Chirica, el (...)
Fostul judecător CCR Tudorel Toader, favorit pentru Ministerul Justiţiei. Propunerea a fost făcută de Tăriceanu
Fostul judecător al Curţii Constituţionale, Tudorel Toader, este favorit pentru ocuparea postului de ministru al Justiţiei, (...)
Primele mărturii de la cei care au decis să aplice split TVA: Este haos! Este o pierdere de timp inutilă
Primele mărturii de la cei care au decis să aplice split TVA arată că sunt necesare resurse suplimentare semnificative (...)
Bugetul Camerei Deputaţilor pe anul 2018 intră, miercuri, în sesiunea de vot final a plenului
 Deputaţii îşi votează, miercuri, bugetul pentru anul viitor, proiectul adoptat luni pe articole de către (...)
Sondaj
CONTACT RAPID
Trimite un mesaj rapid direct deputatului Petru Movilă