Premierul, Iurie Leancă, consideră că prin intermediul moțiunei de cenzură înaintată de deputații PCRM, ultimii nu fac altceva decât să se dea în spectacol și se abat de la problemele țării. Declarații în acest sens au fost făcute în cadrul unei intervenții la Publika TV, notează UNIMEDIA.

„Din păcate, ei în loc să facă ceea ce facem noi , să consolidăm societatea. Fac tot felul de show-uri. Această moţiune de cenzură pe care dânşii au propus-o nu e nimic altceva decât o tentativă de a devia de la atenţia de fapt că nu au soluţii de alternativă pentru viitorul ţării", a subliniat Leancă.

UNIMEDIA amintește că Guvernul anterior, condus de Vlad Filat, a fost demis în baza unei moțiuni de cenzură înaintată de fracțiunea PCRM. Atunci propunerea a fost susținută de către fracțiunea PD și a avut loc în plin război declarat între Vlad Plahotniuc și Vlad Filat.

Comentarii

Adauga opinie

* Nume:
* Email:
* Opinie:
* Imagine verificare:
Security Code
Imagine noua
* campuri obligatorii
Știri din România reală
Noii miniştri din guvernul Grindeanu, validaţi de preşedinte
Preşedintele Iohannis a semnat joi decretele de numire ale noilor miniştri din guvernul Grindeanu, ceremonia de depunere (...)
Dragnea: Am refuzat să supun la vot excluderea lui Chirica. Ar fi trecut cu majoritate zdrobitoare
Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, miercuri, că a refuzat să supună votului CExN excluderea lui Mihai Chirica, el (...)
Fostul judecător CCR Tudorel Toader, favorit pentru Ministerul Justiţiei. Propunerea a fost făcută de Tăriceanu
Fostul judecător al Curţii Constituţionale, Tudorel Toader, este favorit pentru ocuparea postului de ministru al Justiţiei, (...)
Grevă de avertisment a profesorilor din Iaşi. Aproape 5.000 de profesori au aderat la protest. Cum decurg orele de curs din şcoli
 Aproape 5.000 de profesori afiliaţi la Uniunea Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar (...)
Dragnea i-ar fi cerut lui Grindeanu să-şi dea demisia, dar prim-ministrul ar fi refuzat
 Liviu Dragnea s-ar fi întâlnit luni seara, la sediul PSD din Băneasa, cu premierul Sorin Grindeanu, după (...)
Sondaj
CONTACT RAPID
Trimite un mesaj rapid direct deputatului Petru Movilă