Liderii PMP Iasi au facut, astazi, o evaluare la un an de mandat a Consiliului Judetean Iasi. Acestia s-au aratat total nemultimiti de modul cum, Maricel Popa, presedintele Consiliului Judetean, a condus consiliul, si au afirmat ca acesta ar trebui sa plece din fruntea institutiei.

 
In aceste conditii, s-ar impune ca, tocmai, grupul PSD Iasi sa ceara schimbarea lui din Consiliul Judetean, iar daca nu se va intampla, Partidul Miscarea Populara, ar uma sa initieze un astfel de proiect. 
 
"Ma astept ca PSD din Consiliul Judetean Iasi, sa initieze o motiune mica de cenzura, impotriva presedintelui CJ. Exista precedentul de la nivelul national, avand in vedere ca in 2016, Maricel Popa a promis anumite proiecte de dezvoltare locala si nu s-a realizat nimic. (...) Avem un an in care am pierdut pasi importanti pentru dezvoltarea Iasului. Consiliul Judetean Iasi sta pe un munte de bani, bani care zac in visterie. Acei bani trebuiesc investiti intr-un proiect major." a declarat liderului grupului de consilieri judeteni ai PMP, Alin Aivanoaei.
 
Ca o completare, deputatul PMP Iasi, Petru Movila, a atras atentia asupra faptului ca, in Iasi, NU exista cetateni de rang I sau rang II, tocmai din aceste considerente, drumurile judetene trebuiesc fi facute fara nicio "dedicatie".
 
"In esenta, domnul Alin Aivanoaei, a spus faptul ca, Maricel Popa, trebuie sa isi faca o evaluare, la un an de mandat in fruntea Consiliului Judetean Iasi. Trebuie sa ne spuna de ce, daca are aproape 100 milioane de euro, pentru drumurile judetene, acestea se fac doar dupa 'simpatii'? In judetul Iasi nu exista cetateni de rang I si cetateni de rang II, trebuie sa facem toate drumurile, fara nicio prioritizare, tinand cont ca avem bani pentru un asemenea proiect. " a concluzionat deputatul PMP Iasi, Petru Movila.
 
 
Sursa: BZI.ro
Liderii PMP Iasi vor sa depuna o

Comentarii

Adauga opinie

* Nume:
* Email:
* Opinie:
* Imagine verificare:
Security Code
Imagine noua
* campuri obligatorii
Știri din România reală
Noii miniştri din guvernul Grindeanu, validaţi de preşedinte
Preşedintele Iohannis a semnat joi decretele de numire ale noilor miniştri din guvernul Grindeanu, ceremonia de depunere (...)
Dragnea: Am refuzat să supun la vot excluderea lui Chirica. Ar fi trecut cu majoritate zdrobitoare
Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, miercuri, că a refuzat să supună votului CExN excluderea lui Mihai Chirica, el (...)
Fostul judecător CCR Tudorel Toader, favorit pentru Ministerul Justiţiei. Propunerea a fost făcută de Tăriceanu
Fostul judecător al Curţii Constituţionale, Tudorel Toader, este favorit pentru ocuparea postului de ministru al Justiţiei, (...)
Mihai Fifor preia portofoliul Apărării, iar Gheorghe Şimon, Ministerul Economiei
 Liderul PSD a anunţat că Mihai Fifor va prelua portofoliul de la Apărare, urmând ca deputatul Gheorghe Şimon (...)
Procurorul suspendat Mircea Negulescu este audiat la ICCJ, în unul dintre dosarele de corupţie ale lui Sebastian Ghiţă
 Procurorul Mircea Negulescu, în prezent suspendat din funcţie, a venit, marţi, la sediul ICCJ, pentru a fi (...)
Sondaj
CONTACT RAPID
Trimite un mesaj rapid direct deputatului Petru Movilă