Liderul liberal Liviu Brătescu le-a bătut obrazul celor din PMP care au făcut înțelegeri cu PSD sau ALDE. El s-a referit și la un caz concret din Iași, când bugetul județului a fost aprobat cu susținerea celor din Mișcarea Populară. Liderul PMP Iași, Petru Movilă, a reacționat imediat și i-a cerut lui Brătescu să analizeze în alt mod situația. Movilă spune că bugetul a fost aprobat pentru a nu bloca județul și că liberalii au fost cei care au refuzat o alianță împotriva PSD.

 
Redăm postarea lui Petru Movilă făcută pe Facebook:
 
"Liviu Brătescu, mai uşor cu pianul pe scări!
 
Lupii moralişti din PNL să îşi aducă aminte că inclusiv în 2016 PMP a avut uşa deschisă pentru alianţe locale şi judeţene. Nu au dat un răspuns nici până astăzi. La fel cum nu s-a concretizat nici alianţa de dreapta de care discutăm de ceva vreme pentru alegerile de acum, din vara 2020. Şi mai cred că unii din PNL nu au de ce să fie atât de vocali şi critici la adresa PMP când tocmai l-au primit pe Mihai Chirica în organizaţie.
 
Fiecare să îşi vadă de organizaţia lui şi să îşi aducă aminte că opoziţia trebuia făcută împotriva PSD, nu împotriva colegilor de dreapta. Faptul că am luat decizia de a vota un buget pentru un judeţ întreg nu a fost în beneficiul PSD, ci al ieşenilor. Care este logica de a bloca un judeţ întreg, instituţiile din subordine, ca să plăteşti nişte poliţe politice? Opoziţia la PSD se face altfel, nu pe spatele ieşenilor".
Movilă reacționează după acuzațiile liberalilor:

Comentarii

Adauga opinie

* Nume:
* Email:
* Opinie:
* Imagine verificare:
Security Code
Imagine noua
* campuri obligatorii
Știri din România reală
Noii miniştri din guvernul Grindeanu, validaţi de preşedinte
Preşedintele Iohannis a semnat joi decretele de numire ale noilor miniştri din guvernul Grindeanu, ceremonia de depunere (...)
Dragnea: Am refuzat să supun la vot excluderea lui Chirica. Ar fi trecut cu majoritate zdrobitoare
Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, miercuri, că a refuzat să supună votului CExN excluderea lui Mihai Chirica, el (...)
Fostul judecător CCR Tudorel Toader, favorit pentru Ministerul Justiţiei. Propunerea a fost făcută de Tăriceanu
Fostul judecător al Curţii Constituţionale, Tudorel Toader, este favorit pentru ocuparea postului de ministru al Justiţiei, (...)
NATO: Criza sanitară nu trebuie să se transforme într-o criză de securitate
 NATO trebuie să evite ca criza sanitară provocată de COVID-19 să pună în pericol securitatea aliaţilor (...)
Gadgeturi pentru noua lume a coronavirusului! IT-știi români vor să ușureze munca medicilor
 De la producători de mobilă până la dezvoltatori de software AI, companiile din întreaga lume își (...)
Sondaj