Deputatul Petru Movila, candidat la functia de Presedinte al Consiliului Judetean Iasi, doreste sa multumeasca locuitorilor din judet pentru sustinerea si deschiderea la comunicare de care au dat dovada în aceste patru saptamani.

      Campania lui Petru Movila s-a bazat pe interactiunea directa cu cetatenii si pe prezentarea realizarilor importante precum sustinerea înfiintarii SMURD în judetul Iasi, înfiintarea Institutului Regional de Oncologie Iasi, dotarea Spitalului pentru copii „Sfanta Maria” cu un computer tomograf, înfiintarea unor centre de permanenta, Legea privind combaterea violentei în familie, sustinerea unor proiecte cu finantare europreana sau guvernamentala pentru infrastructura, extindere si reabilitare a sistemelor de alimentare si canal, aductiuni de gaz, de modernizare a iluminatului public si a unitatilor scolare.

      In acelasi timp unele dintre proiectele propuse iesenilor de deputatul Petru Movila sunt modernizarea Aeroportului Iasi si a infrastructurii judetene, dezvoltarea Zonei Metropolitane si sustinerea infrastructurii scolare si sanitare. 

     Diferit de ceilalti candidati, Petru Movila s-a axat în aceste saptamani pe o campanie de informare a iesenilor cu privire la rolul si atributiile Consiliului Judetean. Acest demers a fost promovat prin pliante, corturi de informare plasate pe teritoriul judetului si în municipiul Iasi dar si în mass-media. Apelul “Alege în cunostinta de cauza!” a fost întampinat cu deschidere de locuitorii judetului Iasi! 

     La finalul campaniei deputatul Petru Movila va aduce înca o data aminte ca este momentul sa votam omul proiectelor de succes, omul cu putere de munca, omul de echipa, omul care sa stie sa asculte, omul bun pentru Judetul Iasi! 


Deputatul Petru Movila va asteapta pe 10 iunie la vot!   

Multumesc iesenilor!#1

Comentarii

Adauga opinie

* Nume:
* Email:
* Opinie:
* Imagine verificare:
Security Code
Imagine noua
* campuri obligatorii
Știri din România reală
Noii miniştri din guvernul Grindeanu, validaţi de preşedinte
Preşedintele Iohannis a semnat joi decretele de numire ale noilor miniştri din guvernul Grindeanu, ceremonia de depunere (...)
Dragnea: Am refuzat să supun la vot excluderea lui Chirica. Ar fi trecut cu majoritate zdrobitoare
Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, miercuri, că a refuzat să supună votului CExN excluderea lui Mihai Chirica, el (...)
Fostul judecător CCR Tudorel Toader, favorit pentru Ministerul Justiţiei. Propunerea a fost făcută de Tăriceanu
Fostul judecător al Curţii Constituţionale, Tudorel Toader, este favorit pentru ocuparea postului de ministru al Justiţiei, (...)
NATO: Criza sanitară nu trebuie să se transforme într-o criză de securitate
 NATO trebuie să evite ca criza sanitară provocată de COVID-19 să pună în pericol securitatea aliaţilor (...)
Gadgeturi pentru noua lume a coronavirusului! IT-știi români vor să ușureze munca medicilor
 De la producători de mobilă până la dezvoltatori de software AI, companiile din întreaga lume își (...)
Sondaj