În perioada 25.07. – 26.07.2017 o delegație a Organizației de Seniori a Partidului Mișcarea Populară Iași, formată din 42 de persoane, a efectuat o vizită în Chișinău.

Principalele activități din cadrul excursiei au fost pe lângă vizitarea Parlamentului Republicii Moldova și Primăria Municipiului Chișinău, vizitarea unor locuri cu încărcătură istorică cum ar fi Mănăstirea Suruceni, mănăstire de unde în 1918 deputații Sfatului Țării de la Chișinău au pornit spre Alba Iulia.

Această vizită a delegației reprezintă roadele unității pe care se bazează și care există în Partidul Mișcarea Populară. Gazda delegației pe durata vizitei a fost deputatul PMP dl Constantin Codreanu, ales în Circumscriptia electorală pentru cetățenii români cu domiciliul în afara țării.

O altă activitate a Organizației de Seniori a fost actul de caritate pe care l-a făcut, donând unei biblioteci din Republica Moldova un număr de 402 cărți de literatură, colectate de la membrii Organizației de Seniori a PMP Iași.

„Prin această acțiune se menține vie ideea unirii Republicii Moldova cu România, fapt care a fost îmbrățișat și suținut de către instituțiile pe care le-am vizitat și de către oamenii cu care am discutat. Acțiunea de donare de carte va deveni în timp o tradiție a Organizației de Seniori, ba chiar un proiect de suflet”, a declarat  Ciofu Ioan, Secretar General al Organizației de Seniori a PMP Iași.

Organizației de Seniori a Partidului Mișcarea Populară Iași, formată din 42 de persoane, a efectuat o vizită în Chișinău#1

Comentarii

Adauga opinie

* Nume:
* Email:
* Opinie:
* Imagine verificare:
Security Code
Imagine noua
* campuri obligatorii
Știri din România reală
Noii miniştri din guvernul Grindeanu, validaţi de preşedinte
Preşedintele Iohannis a semnat joi decretele de numire ale noilor miniştri din guvernul Grindeanu, ceremonia de depunere (...)
Dragnea: Am refuzat să supun la vot excluderea lui Chirica. Ar fi trecut cu majoritate zdrobitoare
Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, miercuri, că a refuzat să supună votului CExN excluderea lui Mihai Chirica, el (...)
Fostul judecător CCR Tudorel Toader, favorit pentru Ministerul Justiţiei. Propunerea a fost făcută de Tăriceanu
Fostul judecător al Curţii Constituţionale, Tudorel Toader, este favorit pentru ocuparea postului de ministru al Justiţiei, (...)
Primele mărturii de la cei care au decis să aplice split TVA: Este haos! Este o pierdere de timp inutilă
Primele mărturii de la cei care au decis să aplice split TVA arată că sunt necesare resurse suplimentare semnificative (...)
Bugetul Camerei Deputaţilor pe anul 2018 intră, miercuri, în sesiunea de vot final a plenului
 Deputaţii îşi votează, miercuri, bugetul pentru anul viitor, proiectul adoptat luni pe articole de către (...)
Sondaj
CONTACT RAPID
Trimite un mesaj rapid direct deputatului Petru Movilă