Partidul Mișcarea Populară îi solicită ministrului Sănătății, domnul Florin Bodog, să identifice și să prezinte public soluția pentru acordarea de asistență medicală specializată pacienților din România care au nevoie de transplant pulmonar. Este inadmisibil ca la acest moment bolnavii cu astfel de afecțiuni să nu poată avea această asistență medicală atât de necesară pentru viața lor.

Îi solicităm public ministrului Sănătății să prezinte măsurile și sancțiunile față de cei care se fac vinovați de această situație. Responsabilii din Ministerul Sănătății nu au ce să mai caute în această instituție în condițiile în care, încă din luna octombrie a anului trecut, se cunoștea faptul că la 31 martie va înceta acordul încheiat cu Spitalul AKH din Viena.

De asemenea, îi cerem domnului ministru să prezinte de urgență soluții așa încât în România să avem un spital acreditat pe transplantul pulmonar, lucru care ar permite în primul rând asistență medicală de specialitate imediată pentru potențialii pacienți, economii la bugetul Ministerului Sănătății, precum și crearea unui corp medical specializat pentru această activitate — transplantul pulmonar.

 

Sursa: Agerpres.ro

Partidul Mișcarea Populară îi solicită ministrului Sănătății, domnul Florin Bodog, să identifice și să prezinte public soluția pentru acordarea de asistență medicală specializată pacienților din România care au nevoie de#1

Comentarii

Adauga opinie

* Nume:
* Email:
* Opinie:
* Imagine verificare:
Security Code
Imagine noua
* campuri obligatorii
Știri din România reală
Noii miniştri din guvernul Grindeanu, validaţi de preşedinte
Preşedintele Iohannis a semnat joi decretele de numire ale noilor miniştri din guvernul Grindeanu, ceremonia de depunere (...)
Dragnea: Am refuzat să supun la vot excluderea lui Chirica. Ar fi trecut cu majoritate zdrobitoare
Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, miercuri, că a refuzat să supună votului CExN excluderea lui Mihai Chirica, el (...)
Fostul judecător CCR Tudorel Toader, favorit pentru Ministerul Justiţiei. Propunerea a fost făcută de Tăriceanu
Fostul judecător al Curţii Constituţionale, Tudorel Toader, este favorit pentru ocuparea postului de ministru al Justiţiei, (...)
Grevă de avertisment a profesorilor din Iaşi. Aproape 5.000 de profesori au aderat la protest. Cum decurg orele de curs din şcoli
 Aproape 5.000 de profesori afiliaţi la Uniunea Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar (...)
Dragnea i-ar fi cerut lui Grindeanu să-şi dea demisia, dar prim-ministrul ar fi refuzat
 Liviu Dragnea s-ar fi întâlnit luni seara, la sediul PSD din Băneasa, cu premierul Sorin Grindeanu, după (...)
Sondaj
CONTACT RAPID
Trimite un mesaj rapid direct deputatului Petru Movilă