In cursul zilei de duminica, organizatia judeteana a Partidului Miscarea Populara (PMP) si-a ales o noua structura de conducere. 

La conferinta judeteana de alegeri a PMP Iasi au fost prezenti peste 550 de membri din toate localitatile unde formatiunea are reprezentare. In urma desfasurarii alegerilor interne, deputatul Petru Movila a fost reconfirmat ca presedinte al organizatiei judetene. De altfel, acesta a fost si singurul candidat pentru cea mai importanta functie la nivel judetean. 

Totodata, liderul grupului de consilieri judeteni, Alin Aivanoaei, a fost desemnat secretarul general al partidului filialei iesene, de asemenea, acesta fiind singurul candidat pentru aceasta functie. 

In perioada urmatoare, membrii PMP isi vor desemna noile structuri de conducere si in celelalte foruri decizionale, organizatia municipala, organizatia de seniori, organizatia de femei, de tineret, etc. 

"Ne dorim ca Partidul Miscarea Populara sa fie una din principalele forte politice din judetul Iasi, care la urmatoarele alegeri, atat locale, dar si cele nationale, sa reprezinte cu succes interesele locuitorilor judetului Iasi. Prin aceste alegeri reconfirmam o echipa care se va pune in slujba cetatenilor Iasului, ca si pana acum. Obiectivele majore pe care le avem in vedere sunt legate de dezvoltarea infrastructurii din judetul Iasi, dar si cresterea nivelului economic. In plus, vom marsa in continuare pe proiectul de tara si anume unirea cu Republica Moldova", a spus Alin Aivanoaei, secretarul general al PMP Iasi.

Pentru celelalte functii au candidat urmatorii: 

Prim vicepresedinte - Codreanu Constantin

Secretar general adjunct - Ciobanu Andrei

Trezorier - Bunaru Daniela

Vicepresedinte - Acostoaiei Adrian, Ciornia Camelia, Cristea George, Gaburici Violeta, Olariu Costel Sorin, Piftor Daniel, Rus Cristian Mihail, Tcaciuc Constantin, Uscatu Constantin Marian

Secretar executiv - Baeanu Vasile, Cotofana Constantin, Dimitriu Mihai Valeriu, Frunza Mihai, Habet Mihai, Rotaru Tudor Adrian, Sturzu Fanica, Timofte Ioachim, Ursache Marinel, Zara Ciorclea Briscan

La conferinta de alegeri a PMP Iasi au fost prezenti si reprezentanti ai altor forte politice de dreapta de la nivelul judetului Iasi.

 
PMP Iasi si-a ales o noua structura de conducere#1

Comentarii

Adauga opinie

* Nume:
* Email:
* Opinie:
* Imagine verificare:
Security Code
Imagine noua
* campuri obligatorii
Știri din România reală
Noii miniştri din guvernul Grindeanu, validaţi de preşedinte
Preşedintele Iohannis a semnat joi decretele de numire ale noilor miniştri din guvernul Grindeanu, ceremonia de depunere (...)
Dragnea: Am refuzat să supun la vot excluderea lui Chirica. Ar fi trecut cu majoritate zdrobitoare
Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, miercuri, că a refuzat să supună votului CExN excluderea lui Mihai Chirica, el (...)
Fostul judecător CCR Tudorel Toader, favorit pentru Ministerul Justiţiei. Propunerea a fost făcută de Tăriceanu
Fostul judecător al Curţii Constituţionale, Tudorel Toader, este favorit pentru ocuparea postului de ministru al Justiţiei, (...)
Primele mărturii de la cei care au decis să aplice split TVA: Este haos! Este o pierdere de timp inutilă
Primele mărturii de la cei care au decis să aplice split TVA arată că sunt necesare resurse suplimentare semnificative (...)
Bugetul Camerei Deputaţilor pe anul 2018 intră, miercuri, în sesiunea de vot final a plenului
 Deputaţii îşi votează, miercuri, bugetul pentru anul viitor, proiectul adoptat luni pe articole de către (...)
Sondaj
CONTACT RAPID
Trimite un mesaj rapid direct deputatului Petru Movilă