Liderii organizatiei judetene a PMP Iasi s-au aratat multumiti de faptul ca in zona Pacurari va functiona o substatie de ambulanta. Proiectul a fost aprobat in noul buget al municipiuluI Iasi si va fi implementat in perioada urmatoare. In plus, conducerea organizatiei judetene a PMP a cerut ca astfel de substatii sa apara si in judet in zone precum Gropnita sau Scanteia. 

"Proiectul substatiei de ambulanta din Pacurari este o necesitate pe care nu o contesta nimeni. Serviciul de Ambulanta Judetean trebuie sa asigure personal de specialitate si lucrurile se vor desfasura normal. Eu, ca membru în Comisia de Sanatate, am sustinut proiectul substatiei de ambulanta din Pacurari, proiect initiat în anul 2008 împreuna cu Diana Cimpoiesu, Florin Agape si Raed Arafat. Am fost pe pasul sa-l finalizam, însa s-a schimbat conducerea si demersurile s-au sistat. Având în vedere ca nimeni nu contesta necesitatea acestei substatii, Primaria municipiului Iasi, în parteneriat cu Serviciul de Ambulanta, trebuie sa continue sa materializeze aceasta idee. Din punct de vedere administrativ, întretinerea cladirii si utilitatile trebuie sa fie asumate de municipalitate, iar Serviciul de Ambulanta Judetean trebuie sa asigure personalul, materiale sanitare, medicamente si ambulanta propriu-zisa", a mentionat deputatul Petru Movila, presedintele PMP Iasi.

 

 

Sursa: BZI.ro

 

PMP Iasi vrea mai multe substatii de ambulanta in judet#1

Comentarii

Adauga opinie

* Nume:
* Email:
* Opinie:
* Imagine verificare:
Security Code
Imagine noua
* campuri obligatorii
Știri din România reală
Noii miniştri din guvernul Grindeanu, validaţi de preşedinte
Preşedintele Iohannis a semnat joi decretele de numire ale noilor miniştri din guvernul Grindeanu, ceremonia de depunere (...)
Dragnea: Am refuzat să supun la vot excluderea lui Chirica. Ar fi trecut cu majoritate zdrobitoare
Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, miercuri, că a refuzat să supună votului CExN excluderea lui Mihai Chirica, el (...)
Fostul judecător CCR Tudorel Toader, favorit pentru Ministerul Justiţiei. Propunerea a fost făcută de Tăriceanu
Fostul judecător al Curţii Constituţionale, Tudorel Toader, este favorit pentru ocuparea postului de ministru al Justiţiei, (...)
Grevă de avertisment a profesorilor din Iaşi. Aproape 5.000 de profesori au aderat la protest. Cum decurg orele de curs din şcoli
 Aproape 5.000 de profesori afiliaţi la Uniunea Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar (...)
Dragnea i-ar fi cerut lui Grindeanu să-şi dea demisia, dar prim-ministrul ar fi refuzat
 Liviu Dragnea s-ar fi întâlnit luni seara, la sediul PSD din Băneasa, cu premierul Sorin Grindeanu, după (...)
Sondaj
CONTACT RAPID
Trimite un mesaj rapid direct deputatului Petru Movilă