În urma amendamentelor depuse de către consilierii locali şi consilierii judeţeni la bugetele Municipiului Iaşi, Municipiului Paşcani şi judeţului Iaşi au fost alocate fonduri pentru următoarele investiţii solicitate de membrii PMP:

Pentru îmbunătăţirea sistemului sanitar ieşean:
- achiziţia unui număr de 4 de ambulanţe pentru transferul interclinic al pacienţilor internaţi în spitalele din subordinea Consiliului Judeţean Iaşi, Spitalul Clinic de Urgență Prof. Dr. Nicolae Oblu, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Sfânta Maria, Spitalul de Obstretrică și Ginecologie Cuza Vodă și pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie 
- investiţii la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe „Sf. Spiridon”
- modernizarea sediului viitorului Centru de Recoltare al sângelui din Municipiul Paşcani

Pentru îmbunătăţirea sistemului social:
- înfiinţarea unui centru medico-social în Municipiul Iaşi 
- majorarea sumelor destinate programului pentru acordarea de finanţări nerambursabile în anul 2018 din bugetul Judeţului Iaşi - Consiliul Judeţean Iaşi, pentru activităţi nonprofit de interes judeţean (exclusiv proiecte culturale, proiecte sociale și activități de tineret).

Pentru îmbunătăţirea infrastructurii:
- alocarea de fonduri în vederea efectuării Studiului de Fezabilitate privind executarea unei benzi de legătură dintre DN 24 (E58) - Zona Aeroport Iaşi- DJ 249A- DN 
- alocarea de fonduri pentru un studiu de fezabilitate pentru construirea unui pod peste pârâul Vămăşoaia, care va uşura viaţa a zeci de copii care zilnic ocolesc aprox. 3 km pentru a ajunge la Școala Generală nr. 2 „Veronica Micle”
- achiziţionarea de piatră concasată în scopul pietruirii unor străzi din suburbiile Municipiului Paşcani

Pentru dezvoltarea mediului de afaceri:
- alocarea de fonduri necesare pentru crearea unei zone industriale în Municipiul Paşcani
- alocarea de fonduri pentru inițierea din partea Consiliului Județean Iași a Strategiei Smart City, în vederea realizării unei strategii pentru dezvoltarea unui județ inteligent, strategie care să înglobeze toate unitățile administrative ale județului Iași
- reînființarea în cadrul Consiliului Județean a unui Birou de Relații Internaționale.

Pentru o viaţă mai sănătoasă:
- susținerea financiară a cluburilor sportive angrenate în competițiile naționale,a sporturilor pe echipe, dar şi a sporturilor individuale care prin performanța obținută asigură promovarea județului Iași.
,
Consilierii Partidului Mişcarea Populară (PMP) susţin necondiţionat toate proiectele care presupun modernizarea judeţului Iaşi, cu precădere investiţiile în infrastructură, cele în sistemul medical, precum şi toate proiectele care au în vedere accesarea de fonduri europene.

PMP, în slujba ieşenilor!#1

Comentarii

Adauga opinie

* Nume:
* Email:
* Opinie:
* Imagine verificare:
Security Code
Imagine noua
* campuri obligatorii
Știri din România reală
Noii miniştri din guvernul Grindeanu, validaţi de preşedinte
Preşedintele Iohannis a semnat joi decretele de numire ale noilor miniştri din guvernul Grindeanu, ceremonia de depunere (...)
Dragnea: Am refuzat să supun la vot excluderea lui Chirica. Ar fi trecut cu majoritate zdrobitoare
Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, miercuri, că a refuzat să supună votului CExN excluderea lui Mihai Chirica, el (...)
Fostul judecător CCR Tudorel Toader, favorit pentru Ministerul Justiţiei. Propunerea a fost făcută de Tăriceanu
Fostul judecător al Curţii Constituţionale, Tudorel Toader, este favorit pentru ocuparea postului de ministru al Justiţiei, (...)
Primele mărturii de la cei care au decis să aplice split TVA: Este haos! Este o pierdere de timp inutilă
Primele mărturii de la cei care au decis să aplice split TVA arată că sunt necesare resurse suplimentare semnificative (...)
Bugetul Camerei Deputaţilor pe anul 2018 intră, miercuri, în sesiunea de vot final a plenului
 Deputaţii îşi votează, miercuri, bugetul pentru anul viitor, proiectul adoptat luni pe articole de către (...)
Sondaj
CONTACT RAPID
Trimite un mesaj rapid direct deputatului Petru Movilă